Menu Sluiten

Wie we zijn

Enkele jaren terug startte ik, na ruim 25 jaar werkzaam te zijn geweest in de (jeugd)-hulpverlening met Berton Gutte Transparantzorg. Ik wilde op een betrokken, meelevende en toch ook besluitvaardige manier doelen bereiken en mensen een prettiger leven vol mogelijkheden bieden. Mijn specialismen zijn autisme en psychiatrische ziektebeelden.

Ik werk op zo’n manier dat niemand voor onaangename verrassingen komt te staan, oftewel transparant en positief. Met een open vizier ga ik vol enthousiasme te werk en ik zie het opbouwen van een vertrouwensband met zowel de cliënt als met de ouders en mantelzorgers als een onderdeel van mijn werk. Om dit te kunnen doen schakel ik hulp in van verschillende B.I.G. geregistreerde orthopedagogen en GZ-psychologen. Alle beroepsgroepen worden ingezet als dat nodig is om iemand weer op de rit te krijgen.

Hallo allemaal,
Mijn naam is Lizette van de Camp. Ik ben geboren en getogen in Oss. Na mijn VWO te hebben behaald op het Maaslandcollege in Oss ben ik pedagogische wetenschappen gaan studeren op de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hier ben ik als gedragswetenschapper afgestudeerd met masterrichting Ethiek.

Na een aantal jaren op een open afdeling in de jeugdpsychiatrie in Limburg te hebben gewerkt ben ik als ambulant begeleidster bij Transparantzorg begonnen. Hier heb ik het ontzettend naar mijn zin. Wat ik op de afdeling naar mijn idee niet kon bieden maar bij Transparantzorg ten volle is aandacht voor het individu. Ik vind het belangrijk om een goede vertrouwensband op te bouwen en om vanuit daar te kijken naar mogelijkheden. Mijn specialismen zijn eetproblemen, hechting en trauma’s. Kenmerkend van mijn manier van werken is dat ik niet naar diagnoses kijk maar naar het individu en wat daarbij passend is.

Een van mijn grootste hobby’s is wandelen in de natuur. Ik vind het heerlijk om mijn backpack tas te pakken met alle benodigdheden om te overleven en om een grote wandeling in de natuur te maken. Daarnaast hou ik van gezelschapsspellen, avonden met vrienden en lees ik graag boeken. Ik probeer regelmatig te sporten maar dat schiet er nog weleens bij in.

Hallo,

Mijn naam is Anneke van den Berg, ik ben 35 jaar en werk al jaren met verschillende doelgroepen in de zorg. Zo heb ik o.a. als activiteitenbegeleidster gewerkt met mensen met psychische problemen, een verstandelijke beperking en mensen die moeilijk sociaal contact maken. Ook heb ik in de gehandicaptenzorg gewerkt en heb ik veel ervaring met autisme.
Sinds november 2017 werk ik met veel plezier voor Transparantzorg als ambulant begeleider/ traject coach, waarbij ik mensen met verschillende soorten beperkingen begeleid om zich op een zo zelfstandig mogelijke manier te redden in de maatschappij.

Transparantzorg is, sinds dat Berton het bedrijf opgericht heeft, hard aan het groeien waardoor ons team flink is uitgebreid. We hebben hierdoor collega’s met veel verschillende achtergronden en specialisaties. Dit maakt dat we nog meer mensen kunnen begeleiden met verschillende en multi-problematieken.

Hallo allemaal,

Mijn naam is Aniek Verhoeven, 33 jaar en geboren en getogen in Veghel. Eerder heb ik gewerkt in de gehandicaptenzorg, waar ik kinderen met een bijzondere en intensieve hulpvraag en hun gezin heb begeleid. Daarna heb ik ervaring opgedaan bij Labyrint Zorg & Werk waar ik (jong) volwassenen met complexe geestelijke en/of LBV gezondheidsproblematiek heb begeleid.

Op dit moment ben ik mijn opleiding 'social work' aan het afronden en sinds september 2021 ben ik werkzaam bij Transparantzorg. Ik heb het hier naar mijn zin en sluit me erg aan bij de visie van Transparantzorg. Zo kijk ik naar de mogelijkheden van de ander en niet naar de onmogelijkheden.

Hallo, mijn naam is Ineke van der Doelen en ik werk sinds mei 2019 bij Transparantzorg. Hiervoor heb ik bijna 20 jaar gewerkt bij het Verdihuis in Oss. Eerst bij het sociaal pension en daarna ook bij de crisisopvang als maatschappelijk werkster in het begeleiden van thuis- en dakloze mensen en op het sociaal pension mensen met een psychiatrische achtergrond. Daarvoor was ik werkzaam bij Jeugdzorg, bij de Vrouwenopvang , een blijf-van-mijn lijf huis, Verslavingszorg en Vluchtelingenwerk.

Je zult wel denken, dat is veel maar ik ben dan ook al op leeftijd, 😊 en heb mijn sporen al verdiend in de hulpverlening. Mijn specialiteit is begeleiden van mensen met psychische problematieken en/of een dubbele diagnose. Waarom zul je je misschien afvragen? Omdat ik er van uit ga dat elk mens uniek is en dus “anders “. En mensen met een psychiatrische achtergrond hebben er niet om gevraagd veel “anders“ te zijn dan de rest van de zogenaamde normale mensen! En deze mensen in mijn ogen dus nog unieker zijn en heel vaak lieve creatieve vrolijke en eerlijke mensen zijn die ook zeker een beetje geluk verdienen in de voor hun vaak al gecompliceerde en moeilijke wereld van vandaag. Ik heb bewondering en respect voor deze mensen. En ik hoop een kleine bijdrage te kunnen en mogen leveren aan dat beetje geluk in hun leven.

Dat kan dus bij Transparantzorg waar de slogan is:
Zeg wat je doet en doe wat je zegt!

Deze is mij op het lijf geschreven , dus ik zit hartstikke op mijn plek bij Transparantzorg!
Misschien komen jullie mij in de toekomst nog tegen en dan weet je alvast wat je van mij mag en kan verwachten.

Hallo allemaal,

Mijn naam is Mandy Hermans. In 2017 heb ik mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de HAN in Nijmegen afgerond. Daarna heb ik bij Dichterbij gewerkt op een woongroep met mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende psychische en gedragsproblematieken.

Sinds 1 juli 2019 ben ik werkzaam bij Transparantzorg. Hier werk ik als ambulant begeleider. Het leukste aan het werk is de afwisseling. Je komt thuis bij veel mensen en werkt met hen aan verschillende leefgebieden. Zo is geen een dag hetzelfde. Wat ik fijn vind aan het werken bij Transparantzorg is dat het een klein bedrijf met een hecht team is. Hierdoor zijn er korte lijntjes en kunnen we op elkaar terugvallen waar nodig.

Mijn naam is Silvana Strik. Ik ben 27 jaar oud en geboren en getogen in Oss.

Na het afronden van de HBO-studie “Social Work” en de bachelor “Maatschappelijk Werk en Dienstverlening” heb ik in diverse werkvelden ervaring opgedaan.
Ik heb een tijd gewerkt met mensen die blind of slechtziend zijn in combinatie met allerlei psychiatrische problematieken (bijvoorbeeld borderline, autisme spectrum stoornis, schizofrenie). Daarna heb ik gewerkt in de gehandicaptenzorg met cliënten die ernstig meervoudig beperkt zijn.

Vervolgens ben ik gaan werken binnen GGZ Eindhoven en daar heb ik geruime tijd gewerkt binnen een klinische opname afdeling. Daar heb ik veel ervaring opgedaan met allerlei psychiatrische problematieken (bijvoorbeeld borderline, autisme spectrum stoornis, dissociatieve stoornis, dysthyme stoornis, psychotische stoornis, etc.). Een hele leerzame ervaring.

Per 1 april 2020 ben ik fulltime aan het werk voor Transparantzorg Oss. Een nieuwe uitdaging, waar ik ontzettend veel zin in heb! De korte lijntjes binnen Transparantzorg Oss en de manier van samenwerken met andere organisaties en de gemeentes zijn een groot pluspunt.

De visie van Transparantzorg Oss sluit goed bij mij aan, namelijk: “Kijken naar mogelijkheden en niet blijven hangen in emoties rondom dingen die niet goed gaan of blijven investeren in zaken die onmogelijk zijn”. Mijn persoonlijke motto is namelijk: “Ik geloof niet in problemen, maar in mogelijkheden”.

Hallo allemaal,

Mijn naam is Michelle Strik, 31 jaar en een geboren en getogen Osse.
Mijn avontuur als Ambulant Begeleider bij Transparantzorg startte op 1 april 2021. Anders dan voor mijn collega's is dit een complete carrièreswitch voor mij geweest. Ik wilde voldoening uit mijn werk halen en andere mensen helpen met mijn eigen levenservaring en kennis.

In mijn visie mag en kan iedereen zijn eigen leven regisseren. En wanneer dat even niet lukt, wil ik klaar staan om ze de juiste tools aan te geven.

Een eerste stap hierin is geweest om als woning assistent in de gehandicaptenzorg te starten. Dit combineerde ik met het volgen van een aantal korte HBO-programma’s en vervolgens de opleiding HBO Bachelor Social Work, deeltijd, bij de Avans Hogeschool. Bij Transparantzorg kan ik nu kennis en levenservaring gaan combineren.

Mijn vrije tijd besteed ik vaak aan muziek luisteren, zingen, Netflix en gezelligheid met familie en vrienden.

Het zal druk worden om werken en leren te combineren met een huishouden en 2 kinderen, maar ik ben ontzettend blij met de kans die ik krijg bij Transparantzorg om mezelf te ontwikkelen.

Mijn naam is Carly Krom en ben geboren en getogen in Oss. In 2016 heb ik mijn diploma persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen behaald en in 2021 heb de BBL opleiding  tot verpleegkundige afgerond. Sinds 2015 heb ik verschillende stage en werkplekken gehad binnen GGZ Oost-Brabant waaronder op Coudewater, Huize Padua en de HIC. Ook nu ben ik voor een gedeelte nog werkzaam op een woonvorm van GGZ Oost-Brabant.

In 2022 ben ik part-time gestart bij Transparant zorg waar ik merk dat de lijnen kort zijn en ik er echt voor de persoon kan zijn. Ik ben open en eerlijk en zoek graag naar mogelijkheden wanneer iets onmogelijk lijkt. De keuze om bij Transparant zorg te starten heb ik gemaakt, omdat ik hier de vrijheid krijg om me verder te ontwikkelen als hulpverlener en te ontdekken wat echt bij me past.